Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství ke kočárkům
- S originálními pěnovými koly se to nedá srovnat
- Mohli by k tomu dávat záplaty, kdyby kolo náhodou píchlo
Super!
- Zakázková a kvalitní práce
Kožené návleky jsou precizně zpracované a skvěle padnoucí. Tento e-shop mohu jen doporučit. Obzvlášť oceňuji osobní komunikaci a ochotu prodávajích.
- Propracované, pevné
Hledala jsem nějaké opravdu bezpečné popruhy, které nejsou omezeny pouze na jednu značku kočárku. Tyto jsou opravdu propracované, pevné, karabinky na uchycení nijak speciální, takže se dají uchytit snad do kteréhokoliv kočárku. Možná je těch "pásků" až moc, celkem trvá, než dceru všude zapnu, ale beru to jako plus pro bezpečnost. Podobně je to s nastavením délek pásků, kdy to nejde tak snadno - to hodnotím v tomto případě také kladně, protože jen tak si to dítě nevytahá.
Popruhy máme do kočárku. Dcera v kočáru ráda stojí, takže žádné popruhy nejsou dostatečně dlouhé, i tyto jsme si museli "nastavit". Jsou funkční, plastové části vypadají bytelně.
- Drží kolem korby
- Síť je jemná
- Síť má malá očka
Skvěle drží na korbě. Dcera mi spí v lese pod stromy a díky síťce nemá šanci do kočárku cokoliv spadnout ani vědět. Síťka je lehká, jemná a má malá očka. Nevletí do kočárku ani pidi brouček.
- Přiděláno na kočárek a zatím funguje jak má.
- Moskytiéra je krásně ušitá, síťka je pevná a hustá.
- Gumička je po celém obvodu, proto opravdu krásně padne i na sportovní kočárek.
Super kup za skvělou cenu.
Jsou to klasické kšíry do kočárku, které lze využít i na vodění dítěte. My jsme potřebovali právě do kočárku a jsou super. Plní funkci
Obyčejný čínský materiál, ale ta tu cenu super, chvíli to snad vydrží
- Spokojenost
- Sedí dobre
- Madlo zase drží tak, jak má
- Lze jednoduse sundat a nasadit, moznost noseni i mimo kocarek.
- Reflexni prvky na uchytech
- Spousta kapes pro lepsi usporadani, i venkovni kapsy pro snadny pristup, napr. lahev, kapesniky apod.
- Zip se na konci cely rozepne (nezastavi se o nic) a pak je potreba dvou ruk na zapnuti (nasazeni jezdce), navic zip neni po cele delce od kraje ke kraji, taska neni uplne uzavrena
- Flaska z venkovni kapsy obcas vypadava
- Mohl by byt jeste o trochu vetsi (hlubsi).
Pekny organizer na drobne predmety se spoustou vnitrnich i venkovnich kapes, pevna latka, vypada kvalitne.
- Maly si pultik hned velmi oblibil
- Dite si odlozi to, co papa na pultik, a nema vsechno hned v kocarku
Bohužel zboží musíme vrátit.
Kolečka nepasují na náš model kočárku.
Řekla bych celkem důležité doplnění kočárku, jsem ráda, že je někdo kdo polohování nožiček dělá.
- skvělá cena, kvalitní, praktická
netradiční, příjemný materiál
- Krásný držák ke kočáru Joolz
- Univerzální
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »