Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství ke kočárkům
Works as intended and quite easy to install. One thing i do not get is why not include is as a basic option.
Works as intended. A true example of scandinavian minimalism and excellence in design. And pricing too :)
- Krásně sedí do sporovního kočárku
- Barvy přesně dle vyobrazení na eshopu
Jednoduchý výrobek, který dobře plní svůj účel.
- Odpovídá požadavkům
- Není
Spokojenost
Termo taška se dvěma patry. Taková klasika, používáme na lahvičky, sunar a sypký čaj při cestování s kojencem.
Tak kočárek se nám do toho vážně nevešel, vak je poměrně malý, ale nakonec jsme dobře využily jako zavazadlo na různé dětské potřeby při cestování. Výhoda jsou popruhy jako u batohu a silnější materiál,přesto není děláno na úplně těžké věci. Spíše ručníky, plíny, hračky, plastové nádobí apod.
Užitečné klipy na kočárek.
Užitečné klipy na kočárek za super cenu.
- Prostorný,vejde se vše co pro malého potřebuji,přitom nezabírá moc místa
- Posuvná přihrádka
- Jemné světlo,při přebalování v noci nepotřebuji nic dalšího
- Vyšší cena,ale kvalita odpovídá,stojí za to
Prodlužuje spánek, když nechcete na vycházce neustále houpat kočár a chcete si v klidu vypít kafčo, když mimi spí akorát na můj vkus třepe docela dost i na minimu, co se mi moc nelíbí kvůli hlavičky. Jinak je super
- zatím žádná
- o žádné nevím
určitě doporučuji zde nakupovat
- Nastavitelná rychlost
- Délka houpání (30 minut)
- Houpe hezky, ale jízda je určitě lepší.
- Velikost a váha
- Chápu zabezpečení kvůli dětem, ale až moc špatný přístup k bateriím. Možná ale pouze u našeho kusu.
- Super vec na kocarek do bytu ci kufru auta
Doporucuji. Do bytu ci kufru auta. Splnuje svuj ucel
Sedí akorát, dostatečně pevná
- Praktická taštička na vše potřebné
- Prostor (různé kapsičky na uložení)
- Možnost zakrýt střed taštičky před ,,deštěm,sněhem”
Žádná
- Dobrá kvalita, výběr barev
- Univerzálnost
- Účel plní
- Na širokou konstrukci pasuje velmi těsně ( kočárek Noordi)
- Do strany více vyčnívá
- Zbytečně hluboký a široký, i velké kelímky na kávu se hůře vyndavají, po stranách jsou gumové zarážky, ale ty velký kelímek neudrží, na lahve samozřejmě ok
- dobře chrání
- zároveň i dobře vypadá