Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství ke kočárkům
už jsem psala
- Lepší než původní díl
Set je krásnější než fotografii. Jemná béžová barvička se zlatou výšivkou působí prostě roztomile.
- Praktická pomůcka
dobrý výrobek
- Nádherne vypracovaná vložka na perinky, veľmi mäkká a príjemná a pritom veľmi užitočná pre bábätko do kočíka. Super cena. Som veľmi spokojná, ďakujem Vám veľmi pekne.
- Nádherné obliečky na vankúsik do kočíka, veľmi krásne vypracované a ušité, krásna bavlna a super cena. Obliečky pôsobia veľmi nežne a hodia sa do každého kočíka. Som veľmi spokojná, ďakujem Vám veľmi pekne.
- Nádherné obliečky na vankúsik do kočíka, veľmi krásne vypracované a ušité, krásna bavlna a super cena. Krajka pôsobí veľmi nežne a hodí sa do každého kočíka. Som veľmi spokojná, ďakujem Vám veľmi pekne.
- Háčky plní 100% svůj účel.
- Praktické , univerzální držák
- Díky adaptéru mohu použít vajíčko Klippan
Bacha na pravou a levou stranu, když jsem si tak nezkontrolovala a zkoušela nasadit, nešlo . Myslela jsem, že jsem objednala nefunkční adaptéry, ovšem moje chyba, po přehození v pořádku sedí a můžeme používat vajíčko Klippan i na podvozku Roan kočárku
Instalace (spojení spony a držáku) vyžaduje dost síly, aby pojistka správně zacvakla jinak držák padá, ale pokud je správně sestavený drží dobře a to na různých místech kočáru. Používáme do něj různé lahve včetně termosky a je dost hluboký, aby je bez problémů udržel. To je naopak nevýhoda u malého kelímku na kafe, který je v něm poněkud utopený.
- Pěkné zpracování
- Super materiál
- dobrá kvalita
- dobrá kvalita
- Nekvalitní zpracování
- Neudrží ani hmotnost kočárku
- Za tu cenu drahé
Vypadá robustně (vyšší než originál), ale šroubek nevydrží ani hmotnost samotného kočárku, a ulomí se v místě pod hlavou šroubku. V detailu je patrné, že v tomto místě není materiál po celém obvodu díry, ale jen po částech. Výsledek je, že šroubek v kočárku zůstane a západka se z něho "svlékne". Škoda
Slouží jako náhradní duše při “kočárkování”
- Velké rozpětí upínací patky
- Rychloupínák
- Velikost na plechovku, malé pět, pivko
Když jsem viděl šířku na pití, jak se strany překrývají a tím je to úzké, překvapilo mne, že tam láhev i plechovka krásně vyklouzne i jednou rukou.
praktický produkt ke kočárku
Splňuje účel
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »