Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství ke kočárkům
- Taška vypadá velmi odolně. Kvalitní zpracování. Silné polstrovaní, kočárek bude určitě v bezpečí :). Překvapilo mě, jak je těžká (což je v tomto případě dobře). Uni, na všechny typy Bugaboo kočárky.
- Zatím nevyzkoušeno, takže o žádné nevím.
Tašku doporučuji, kočárek bude určitě v bezpečí. Kolečka zajistí pohodlnou manipulaci.
- Easy to fit
- Good on flat terrain
- Durable
- Fits multiple size cups and bottles
- If you have an off road buggy, and on bumpy terrain can move a little bit
- Nepodajnost, gumičky příště nejdou utahnout
- Pasuje i na starší typ kočárku
Perfektní spolupráce, zboží v pořádku.
- Super cena
- Kvalitní produkt
- Produkt vypada jak kdyby byl original zakoupene prislusenstvi
- Sedí.
Praktické
- Plní svoji funkci
vhodné pro živé dítě i moje záda
Super vychytavka, mam kocar Noordi fjordi II a sedi na to dobre.
- Pouzito na Btitax B motion a super drzi, neklouze z rukojeti. Pouzivam to pro sebe, takze lahev s vodou se vejde, maly termohrnek na kavu taky.
šikovne navleky
Objednal jsem 2 pláště, jeden byl bez chyby, druhý byl tvarově odlišný a po nahuštění z něho vylezl drát a pak i duše. Ale to je celkem vyjjimečná věc, jinak jsou výrobky kvalitní.
Dorazilo přesně co jsem si objednala, včas bez komplikací a poškození. Kurýr byl milý a vstřícný. Po mnoha zkušenostech s nákupem na e shopu už budu nakupovat jen u vás. Velká spokojenost. Určitě vaše služby ještě někdy využiji a doporučím vás i svým přátelům.
Trochu jsem bojovala uchycením, ale jinak pěkný kvalitní držák
- Doporučila bych použít plastový širší zip.
Báječný, elegantní, funkční. Splňuje očekávání. Líbí se mi široká nabídka výběru látek v dané galanterii.
Splňují očekávání. Líbí se mi široká nabídka výběru látek v dané galanterii.
- dle očekávání vše funguje jak má
- snadný na obsluhu
- Materiál nedá se víc natáhnout