Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství ke kočárkům
- Super sedí
Ok.
Je velká.
je to dárek, ještě nebyl vyzkoušen
- Jediný který se dá použít ke kočárku Kinderkaft Prime.
- Pevný, velmi kvalitní..žádný lagric.
Mám jich už hodně a jen jedna se mi povedla zlomit. Jinak drží a jsou fajn. Když se to dítě naučí rozepnout, stačí obrátit tlačítkem směrem k hrudníku.
Plna spokojenost
Emitex Popruhy na uchycení tašky
Registrovaný uživatel
Přidáno: 16. října 2024
(naposledy upraveno 16. října 2024)
Zakoupeno v Nejbaby
- Fungují skvěle.
- dobre drzi, mame na bezeckem kocarku
- velikost akorat na drobnosti, nic neplanda
aspon jedna kapsa by mohla byt nepromokava
- :)
Neprakticke, po stranach jsou mezery, muze dovnitr na prset..
Krásné děkuji spokojenost100%
- Kompaktní velikost, vejde se do tašky.
- Pěkný design, pevný materiál, dobře ušito.
- Funguje, jak ke sporťáku, tak k hluboké korbičce, dítě se tam vždy nějak vejde.
- Pohodlné, starší dítě mi v tom i usne.
- Stabilní i s hlubokou korbičkou, kočárek nemá tendenci se překlápět.
- Úchyty můžete nechat trvale na kočárku, hamaka je pak připravena kdykoliv rychle k použití, jen zacvaknete do úchytů a vložíte dítě.
- Kapsa na hamace pro složení hamaky do kompaktních rozměrů a snazší transport, po umístění na kočárek slouží, jako kapsa na drobnosti.
Zatím dost neokoukané řešení pro převoz dvou dětí zároveň. Všude vzbuzuje velkou pozornost a množství dotazů od kolemjdoucích maminek. :)
- Pohodlnější pro dítě
- Ještě mi nedorazil
Nechápu dotazník spokojenosti když zboží ještě nemám Nedbalová
- Lehký
- Skladný
- Pěkný vzhled
- Dobré zpracování
- Prodloužená záruka
- Prostorný
- Prodloužená stříška s větráním
- Nutnost dokupovat prodloužení nožiček
- Nutnost dokupovat madlo atd.
- Trochu horší systém pro dávání do lehu a zpět
- Skvělý pomocník na kočárek. Mám s tím připevněno stínítko, které pomocí kolíčků flexibilně posunuji dle sluníčka, nemusím převazovat. To samé nepadací deka, přidělaná kolíčky
Kšíry jsem ještě nezkoušela. V brzké dobe budu zkoušet. Z prvotního pohledu produktu jsem velmi spokojená.
- Krásný lem kočárku, kvalitní kožešina
Krásný lem, kvalitní produkt který udělá s obyčejného kočárku topku.Dobré zpracování,za mě spokojenost, doporučuji
- Kvalitní produkt
Doporučuji všemi deseti. Kvalitní zpracování, rychlá komunikace,vše v naprostém pořádku.